Treningul si Jaguarul! Romanul si Moda!

In urma cu cateva saptamani eram in masina cu 2 prieteni si in fata noastra se opreste in mijlocul drumului o frumusete de Jaguar. Bineinteles, mai intai s-a oprit, apoi a semnalizat. Omul a vrut si el ca tot taranul sa parcheze masina pe trotuarul celalalt. Deh, trotuarul de pe partea dreapta avea bordura cam inalta. M-ar fi durut putin inima sa vad ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi ales varianta bou in trafic. 

In timp ce masina trecea linia continua sa parcheze pe trotuar, a inceput sa se vada ceva bleu cam pe unde ar fi trebuit sa fie soferul. Injuraturile directionate catre mama soferului s-au oprit si ne uitam ca prostii cum se da jos din masina. O frumusete de Jaguar elegant cu tot ce ii trebuie si un burtos in trening cu tenul alb coborand din ea. Semintele mai lipseau.

Daca pana atunci am putut sa ignor acest trend, acum ii vad peste tot. Cu treningul prin Unirii la plimbare cu gagica cu pantaloni mulati. Cu treningul la Petru/Luca cumparandu-si carnati in foietaj.  Cu treningul la un date dragastos cu tipa in rochie in Valea Regilor.

Inteleg oamenii care ies in trening sa mearga sa cumpere ceva de la un Mega sau de la magazinul de la colt. E normal, e comod, nimic iesit in comun. Dar ce ma-sa cauta in Jaguar nenea in trening in drum spre o cafenea in centru? Si unde dispar dupa? Sunt o gramada la plimbare dar prin barurile pe unde mai umblu eu nu e nici unul. Exista vreun bar/restaurant/club cu tinuta obligatorie trening Adidas, preferabil cu scrisul cat China? Referitor la club, ca sunt si aici purtatori de trening, oare astia merg la antrenament cand se duc la 2 noaptea in oras? Cum naiba ii lasa sa intre?

Poate am eu o gandire invechita dar treningul este pentru antrenament sau sport, nu pentru o intalnire cu o tipa prin oras. Oare ce le trece prin cap inainte de un date? „Trebuie sa fac impresie azi ca e buna gagica. Imi iau treningul asta de la Nike. Ala Adidas e pentru a doua intalnire!”

In plus, sa ai o masina ca frumusetea aia de Jaguar si sa nu ai bunul simt sa iti iei macar o pereche de blugi pe tine e un cocalarism atat de infect incat scuipatul este singura forma de apreciere meritata. Dar de ce ma mir? Sunt zeci de Mercedes-uri cu urme de fund in trening prin ele. De BMW-uri nu mai zic.

Zice lumea de Becali ca e taran incult dar el macar se imbraca la costum cand se urca in Maybach. Si Jaguarul merita costum sau macar blugi, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s