Nu jucati Adrenaline Rush Poker pe Full Tilt Poker

Adrenaline Rush Poker tocmai a fost lansat pe Full Tilt Poker si cu siguranta foarte multi il vor incerca. Inainte sa va pierdeti bani, va rog sa cititi putinele cuvinte pe care am sa le scriu mai jos. Promit sa nu va plictisesc pentru ca spun bine ce spun.

Primul fast-fold poker a fost lansat de catre Full Tilt Poker inainte de faimosul proces in care au fost implicati. A avut un asa de mare succes incat cam toate casele mari de poker online includ o variatiune a jocului. Si eu joc una pe PokerStars, Zoom Poker.

Problema cu orice sistem asa de rapid ca Rush Poker este ca poti sa intri mult mai usor in TILT si cand castigi si cand pierzi. De asemenea, si cu varianta normala de rush/zoom poker ai marele deficit ca nu stii prea multe despre cei cu care te asezi la masa, un lucru extrem de important in jocul de poker online si offline.

Ce este Adrenaline Rush Poker?

Practic este un Rush Poker si mai rapid. Te asezi la o masa cu alti 3 jucatori si nu ai decat optiunea de raise si fold. Toata actiunea se desfasoare inaintea flop-ului. Practic ajungi sa intri all-in cam de fiecare data cand iti plac 2 dintre cartile tale. Jocul este limitat la 10 BB-uri si poti intra la masa cu 5 sau 10 BB.

Practic avem un joc de noroc si nimic mai mult. Nu prea mai avem ce sa controlam si acest Adrenaline Rush Poker este clar destinat celor care pur si simplu vor sa isi joace banii ca la ruleta.

Evitati Full Tilt Poker Punct

In caz ca nu ati aflat deja, Full Tilt Poker va implementa in curand ruleta si BlackJack. Incetul cu incetul site-ul se transforma intr-un fel de Party Poker dar cu suportul PokerStars care este (Sper ca stiti deja) proprietarul Full Tilt Poker in momentul de fata. Vom vedea cum multi jucatori de noroc se vor inscrie pe Full Tilt, unii poate doar pentru jocurile de cazino. Din cand in cand se vor baga si la Adrenaline Rush si isi vor incerca norocul si la mesele de poker. In acest context, mai degraba nu.

Daca Rush Poker-ul este ok atunci cand ai o strategie si o poti respecta, Adrenaline Rush Poker iti elimina orice strategie pe care ai putea sa o ai. Pentru ca ai doar alti 3 jucatori la masa, nu poti astepta sa iti vina maini mai bune deci automat orice strategie tight devine nefolositoare. Poti sa stii sa joci short handed foarte bine si tot poti pierde mult daca nu stii ce faci. Exista mult prea multa variatiune si nu pot sa recomand la nimeni asa ceva, mai ales daca nu aveti o experienta foarte mare in poker.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s