Romania nu mai participa la Eurovision din cauza lipsei de bani – Serios?

Romania nu mai participa la Eurovision 2014 datorita faptului ca nu are bani pentru a plati preselectiile si deplasarea spre Danemarca. Cu toate ca din punctul meu de vedere Romania nu prea are ce cauta la Eurovision 2014 decat daca are o melodie cu adevarat buna (Cezar OOOOOUatu a fost o rusine pentru oricine stie ceva muzica), acesta este cel mai stupid motiv posibil.

Pentru a participa la Eurovision este nevoie de cateva sute de mii de euro, o suma care este infima daca luam in calcul beneficiile aduse tarii din punct de vedere al imaginii. Bineinteles, asta se poate intampla doar in cazul in care toata campania este facuta bine si in cazul in care venim cu ceva frumos. Asta ar fi o problema. In fiecare an sunt probleme cu preselectia Eurovision in Romania si acum se pare ca nu mai avem nici o preselectie.

Nu e prima data cand se spune ca Romania nu participa la Eurovision datorita lipsei de bani. S-a intamplat si cand a fost Paula Seling dar atunci a aparut un sponsor. Cel mai probabil asa se va intampla si acum dar mi se pare o lipsa de bun simt incredibila. Majoritatea proiectelor de STAT sunt facute prin sponsorizari si sunt spalari de bani peste spalari de bani. Urmatorul pas ar fi sa nu mai participe nici Romania vreodata la o olimpiada. Stai, acolo se gasesc sponsori. Oare vina cui este ca nu apar sponsori? Oare sponsorii nu sunt reticenti cand vad ca Luminita Anghel primeste o nota de zero de la juriu si suntem reprezentati de idiotenia de anul trecut?

Cum iti asterni…asa dormi!

PS: Daca cineva comenteaza ca Cezar Ouatu este un contra-tenor de o valoare mare si ceva unic in Romania, il/o invit sa se uite pe YouTube sa vada cam cum ar trebui sa sune un contra-tenor. Faptul ca e singurul din tara (nu cred ca exista altul) sau ca e cel mai bun din tara nu inseamna ca e bun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s