Pro TV-ul Este Nesimtit

Stateam si ma uitam la un fel de Replay la Vocea Romaniei pe site-ul Pro TV, http://vocearomaniei.protv.ro/. Pe langa textul totalmente prost de genul sosia Christinei Aguilera (yeah right) sau cel mai tare cover dupa X, daca vrei sa te uiti la o inregistrare, trebuie sa suporti reclame extraordinar de enervante si dese. Nici nu stiu daca trece un minut pana apare o noua reclama. Timpul pare sa fie mult mai scurt.

Stau si ascult o tipa care suna chiar interesant si deodata il aud pe Horia Brenciu cum spune ca trebuie sa aduc un borcan cu ceva la nu stiu ce. Mai ascult un pic si aflu de Cini MINI (corect este Cini MINIS).

Inteleg necesitatea reclamei. Si YouTube o face dar o face cu bun simt. Iti pune la inceput o reclama pe care poti sa o vezi toata sau poti sa ii dai Skip dupa 5 secunde. Pana la site-ul Pro TV nu am vazut NICAIERI mai mult de o reclama intr-un singur clip. Nici in Romania si nici in strainatate.

Deja Pro TV-ul este nesimtit in aceasta incercare de a face bani din reclame. Mai degraba lasa jumatate de clip si apoi imi spune frumos si civilizat ca trebuie sa imi iau un abonament VOYO pentru a vedea restul. E mult mai de bun simt decat porcaria asta pentru ca nu o pot numi altfel. Pop-up-urile le inchizi si gata. Vezi o reclama la inceput de film. Normal din punctul meu de vedere. Pro TV-ul afiseaza sute de reclame in loc de zeci si taxeaza o companie. Oare aia care cumpara reclama nu isi dau seama cat de mult ii poate enerva pe oameni asta. Pai daca aud de zeci de ori sa vin cu un borcan de Jacobs nu stiu unde, o sa mai vin?

Si uite asa, incep o noua categorie pe blog numita Prostie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s